/ nyomtatás

Gyereknap

GyereknapMájus 28. Gyereknap a CSAK szervezésében, kemence „születésnapja”

/ részletek / nyomtatás

Óvodai beíratás

Óvodai beíratásA 2017-2018-as nevelési évre a beiratkozás időpontja: 2017. április 25. (kedd) 8:00 – 12:00; 2017.április 26. (szerda) 8:00 – 16:30; 2017. április 27. (csütörtök) 12:00 – 16:00

/ részletek / nyomtatás

A Bakony és a Sárrét peremén

A Bakony és a Sárrét pereménTisztelettel meghívja Önt Csór Község Önkormányzata, valamint a Csóri Települési Értéktárbizottság az alábbi eseményre: „A Bakony és a Sárrét peremén” Bevezetés a települési értéktárba – Csór község című film vetítése

/ részletek / nyomtatás

V. Amatőr Csóri Olimpia

V. Amatőr Csóri OlimpiaÁprilis 29-30. V. Amatőr Csóri Olimpia. Azaz két teljes nap a családdal, a sporttal és a kikapcsolódással Csóron a sportcentrumban. Szóljon a barátainak is! Olimpia csak kétévente van Csóron!

/ nyomtatás

Véradás

VéradásÁprilis 21. Véradást szervez a Csóri Mátyás Király Általános Iskola a Magyar Vöröskereszttel összefogásban a Fő téri iskolaépületben 14-17 óra között.

/ nyomtatás

Locsolóbál

LocsolóbálÁprilis 16. Locsolóbál a Csóri alkotó Közösség szervezésében. Kezdés 21 órakor a Művelődési Házban.

/ nyomtatás

Falutakarítás

FalutakarításKedves Polgártársak! Tisztelettel hívok és kérek minden csóri lakost, hogy vegyen részt a 2017. április 1-én tartandó falutakarítási napon. A 8.30-kor kezdődő napon megpróbálunk minél több illegális hulladéklerakót felszámolni. Természetesen kesztyűt és zsákot biztosítunk. A többi csak rajtunk múlik!

/ részletek / nyomtatás

Felhívás

FelhívásCsór Község Önkormányzata várja olyan helyi lakos jelentkezését, aki vállalja, hogy családi bölcsödét nyit a településünkön. A családi bölcsőde nyitásának feltételeit a 2015. évi CCXXIII. törvény, valamint a 6/2016. (III. 24.) EMMI rendelet szabályozza.

/ részletek / nyomtatás

Tisztelt Lakosság!

Tisztelt Lakosság!Elérkezett a kertek ideje. A legtöbb családi háznál a jó idő a szabadba vonzza a tulajdonosokat. Előkerülnek a metszőollók, a gereblyék és a kisfejszék. A kerti munkák alatt keletkezett száraz nyesedék, vagy avar elégetése mindig is nagy feladatot jelentett a kertészkedőknek.

/ részletek / nyomtatás

1%

1%Csóri Alkotók Közössége - Támogasd adód 1 %-ával Egyesületünket!