/ részletek / nyomtatás

Hulladékgyűjtés

HulladékgyűjtésA Depónia Nonprofit Kft. ezúton értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy elektronikai hulladékgyűjtést és zöldhulladék gyűjtést szervez az alábbiak szerint...

/ részletek / nyomtatás

Bursa Ösztöndíjpályázat - 2017

Bursa Ösztöndíjpályázat - 2017Csór Község Önkormányzatának Testülete idén is döntött arról, hogy csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójához.

/ részletek / nyomtatás

Harci Túra CSÓRON!

Harci Túra CSÓRON!Örömmel tájékoztatok mindenkit, aki szereti a kihívásokat, hogy megrendezésre kerül a „14. Harci túra” Gyalogos, nappali, tájékozódási túraverseny. Szívesen várunk mindenkit kortól függetlenül.

/ részletek / nyomtatás

Bérelhető önkormányzati ingatlan

Bérelhető önkormányzati ingatlanCsór Község Önkormányzat Képviselő-testülete meghirdeti a 8041 Csór Fő tér 10. sz. alatti önkormányzati bérlakást 2016. november 1. napjától, 1 év határozott időre szóló bérleti szerződéssel, amely a szerződés a lejártát követően meghosszabbítható.

/ nyomtatás

Mikulásvárás

Mikulásvárás2016. december 6-án 18 órától Mikulásvárást tartunk a Művelődési Házban. A zenés esten közreműködik a Pitypang együttes. Várjuk a kedves gyerekeket és a szüleiket, nagyszüleiket.