/ nyomtatás

Tisztelt Lakosság!

Tisztelt Lakosság!Ma kaptuk az értesítést a Magyar Telekomtól, miszerint augusztus 4-én 8-18 óra között a településünkön rendszerkarbantartást végeznek. Ezen idő alatt a szolgáltatásban (internet, telefon, kábel TV) kimaradás lehet. Minden további információt a szolgáltatótól kérjenek!

/ részletek / nyomtatás

Diákmunka

DiákmunkaCsór Község Önkormányzata csatlakozott az országos nyári diákmunka programhoz. Ennek keretében július és augusztus hónapra is 4-4 diák alkalmazására nyertünk pályázati pénzt.

/ részletek / nyomtatás

Indul a helyi zöldségszezon

Indul a helyi zöldségszezonIdén is termel az önkormányzati kft. zöldségeskertje. Az alábbi növények lesznek majd kaphatóak: zöldbab, fejteni való bab, paradicsom, paprika, csemegekukorica, uborka

/ részletek / nyomtatás

Pályázati felhívás

Pályázati felhívásTisztelt Lakosság! Csór Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 10/2015. (IV.30.) önkormányzati rendeletében megjelölt célok érdekében „Rendezett falu – takaros ház ” Pályázatot hirdet.

/ részletek / nyomtatás

Tisztelt Polgártársak!

Tisztelt Polgártársak!Már régóta útban van otthon egy rossz TV, vagy egy régóta nem használt mosógép? Nem tudja mit kezd majd azzal a sok apró kütyüvel, amit már a gyerek nem használ? Nem akarja messzire vinni? Akkor csak a helyi általános iskolába kell lehoznia!